Zafer İlkokulu

Vizyon: Okulumuzu bitiren her birey, değişen ve gelişen dünyanın gereksinimlerine cevap verecek, sorunlarına çözüm üretecek, ülkesini ve milletini, yaşadığı çağın ilerisini taşıyacak, bilgi ve beceride olsun, bu bilgi ve becerisini, üretkenlik içinde yaşadığı toplumun yararına kullansın.

Misyon: Biz karşılıklı sevgi, saygı, hoşgörü, güven, sorumluluk ve işbirliği içerisin de , kişisel ve kurumsal deneyimimizle tüm donanım ve imkanları en üst düzeyde kullanarak; bilgiyi değil, bilgiye ulaşma yollarını göstererek öğrencilerimizin bilimsel ve sosyal gelişimini sağlamak için varız.

Başarılar:

Saatler: Derse Başlama : 08:30 Ders Bitiş : 15.05
Isınma: Doğalgaz
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://gedizzaferilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Gazi Kemal Mahallesi 276.sokak No1 GEDİZ/KÜTAHYA

Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - İlçemiz 1970 gediz Depreminden sonra yeniden kurulmuş ve halen gelişmekte olan 23.000 nüfusa sahip 756 metre rakımlı

Adres - Gazi Kemal Mahallesi 276.sokak No1 GEDİZ/KÜTAHYA

Ulaşım Karayolu ile

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Kütahya İlimize 90 Km Okulumuz İlçe Merkezindedir.